Mijn AR informatie

Direct naar onderwerp:

Bestellen

De module Bestellen maakt het mogelijk om op elk moment van de dag een order te plaatsen. NAW-gegevens en artikelnamen worden opgehaald uit het administratiepakket en hoeven dus niet getypt te worden. Per email ontvangt u een bevesting van uw bestelling. Het is mogelijk om in één keer voor meerdere afleveradressen te bestellen.

Historie

U vindt hier een duidelijk overzicht van alle bestellingen en leveringen. Ook kunt u afleverdocumenten in pdf-formaat opvragen en printen. Zo heeft u van elke vracht een bewijs in huis.

Facturen

Kunt u uw factuur van AgruniekRijnvallei niet vinden? Geen nood. Met de module Facturen kunt u facturen opvragen als pdf- en xml-bestand en afdrukken. Ook is het mogelijk om uw facturen automatisch in te lezen in uw boekhoudprogramma.

Mineralen

Voor een overzicht van de aanvoer van mineralen via meststoffen en voeders op uw bedrijf. U kunt de overzichten inzien en printen.

Mijn resultaat

Met Mijn resultaat beschikt u snel en eenvoudig over actuele managementinformatie. Nu nog alleen voor de rundveehouderij later ook voor de pluimvee- en varkenshouderij. Melkvee Resultaat Inzicht koppelt automatisch uw tankmelk- en melkcontrole gegevens aan voerleveranties van AgruniekRijnvallei. De prestaties worden op een overzichtelijke manier zowel per koe als per groep getoond. Via deze overzichten krijgt u het rendement op uw bedrijf snel in beeld en kan eventueel snel bijgestuurd word... weiter lesen »